feedburner

Ruangan yang dibina untuk memberi ruang kepadaku yang tak cukup ruang




Cubaan Menjadi Comel (Comelkah?)

Labels:

Owh, maaf. Bukan saya yang hendak menjadi comel. Jangan salah sangka. Hehe.

Sebenarnya watak lukisan ini yang mengada-ngada mahu menjadi comel. Saya hanya turutkan sahaja. Tapi comelkah? Mereka perasan comel. Padahal tak comel pun.


PhotobucketPhotobucket



Photobucket


Photobucket

Photobucket

Em, tengoklah. Bukan comel pun. Saja-saja nak buat comel.


P/s: Nak lukis watak Q ini, tak boleh dalam keadaan mood yang tidak stabil. Sebab melukisnya memerlukan fikiran yang tenang, mood yang ceria dan juga sentiasa tersenyum. Hee~ = P

7 Mengkritik:
gravatar
Perindu_Ilahi said...
July 17, 2010 at 8:17 PM  

comelnya thahar...

comel tul lukisan ko ni..suka tengok.. =)

gravatar
Thahar said...
July 20, 2010 at 3:04 PM  

Nasib baik bukan, "Comelnya kau, Thahar.." Haha..

gravatar
ezzat said...
July 21, 2010 at 1:28 AM  

haha
ini comel sangat la ni en thahar.
terus maju jaya.
boleh kad raya atau design macam2 pakai kartun camni.

gravatar
Hafriz el-Muhammady said...
July 21, 2010 at 11:36 PM  

kecomelan yg tersangat dh ni...

gravatar
Thahar said...
July 24, 2010 at 11:11 AM  

>Bro Ezzat:

Haha. Bagus idea tu. Memang cadang nak buat e-card utk kad raya. Hehe.

>Hafriz el-Muhammady:

X comel sgt tu.. Dia buat2 comel. Haha..

gravatar
::muslihah zaki:: said...
August 9, 2010 at 8:40 PM  

=) student KRIS dan FAsi KRIS pun suke.

gravatar
Thahar said...
August 9, 2010 at 9:50 PM  

Alhamdulillah.. Hehe..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails