feedburner

Ruangan yang dibina untuk memberi ruang kepadaku yang tak cukup ruang




Peperiksaan Sudah Menjelang

Labels: , , , ,


Hari ini, 8 Disember 2010 akan bermula hari peperiksaan bagi pelajar Program Kerjasama UTM, Kolej Teknologi Darulnaim. Em, entahlah. Lain sungguh perasaan dari tahun-tahun lepas. Sangat nervous. Mungkin kerana kekurangan masa untuk bersedia memandangkan baru sahaja menyiapkan projek akhir beberapa hari yang lalu. Dah kata ambil bidang Sains Komputer Multimedia. Kalau tak nak ada projek, ambillah perakaunan ke, perdagangan ke. Hehe..

Testi juga sempat dihasilkan selepas testi Ma'al Hijrah 1432H. Tapi sebenarnya, pembikinannya sudah lama. Kerana step dari lukis sampailah ke warna dan design, dibuat pada waktu-waktu yang lapang sahaja. Kurang masa lapang pada sem ini. Ini dia;



Lukis atas kertas dan warna guna tablet. Em, tak banyak beza dengan warna guna mouse, kan? Hehe.

Akhir kata dari saya, Selamat Menghadapi Peperiksaan kepada semua yang akan menduduki peperiksaan. Tak kiralah di IPT, sekolah (SPM) atau apa-apa sajalah. =) Good Luck diucapkan. Doakan juga saya mudah menjawab soalan. Amiin~


4 Mengkritik:
gravatar
Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...
December 8, 2010 at 8:08 PM  

assalam.
waaah.
same la kite nye exam.
aku pon esok start paper exam dah.
gud luck geng.
:)

gravatar
Thahar said...
December 8, 2010 at 8:18 PM  

Mestilah. Dah kita ni serumpun. haha..

Gudluck utk final!

gravatar
fmn inSyiraH said...
December 10, 2010 at 9:50 AM  

maaf bertanya..

warna guna tablet mcm mn ye?
kurang melukis dan mewarna, jadi xarif bab2 nie.. hu3

gravatar
Thahar said...
December 10, 2010 at 10:53 AM  

Mcm wrne dgn mouse juga la. Cumenye tablet ni mcm kita buat pakai pensel/pen. Mata pen tablet tu berfungsi sperti cursor mouse. Cuma lebih smooth pergerakannya.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails