feedburner

Ruangan yang dibina untuk memberi ruang kepadaku yang tak cukup ruang




2 selesai, 5 menanti.

Labels:

Alhamdulillah. Baru selesai 2 projek dalam minggu ini. Dan salah satu yang mencabar ialah Projek Individu Audio. Walaupun nampak macam senang, tetapi sangat susah untuk menyelesaikan projek ini. Tak tahu sebab apa. Malas, sibuk, tak tahu, semua mahu dijadikan alasan.

Klik 'play' untuk main . (Untuk pendengaran yang lebih sihat, sila pakai headphone)






Nama Projek: Prison Beruk

Sangat kelakar. Bukan kelakar dari sudut jalan cerita. Kelakar mendengarkan suara saya yang entah apa-apa. Selain dari skrip yang kelam-kabut, lawak yang ingin disampaikan juga tidak menjadi. Hehe.

Selepas ini, 5 projek lagi menanti. Projek Video Dokumentari, Projek Asas Animasi Individu, Projek Asas Animasi Berkumpulan, Projek Pengaturcaraan C++, dan juga Projek Pengkalan Data.

Ganbatte!

8 Mengkritik:
gravatar
FRESHIE said...
September 28, 2010 at 8:32 AM  

bukan ade 1 lagi projek ka?

gravatar
Thahar said...
September 28, 2010 at 12:13 PM  

Er, 6 projek, cik Freshie..
Adeh....

gravatar
Perindu_Ilahi said...
September 28, 2010 at 1:08 PM  

eh ada lg yg kamu lupa..projek animasi tu ada dua,individu n group..lagi satu projek english tu..walaupun soalan2 da buat tp nak kene analisis lg,nak kene present lg..arrgghh bosann...

gravatar
Thahar said...
September 28, 2010 at 1:15 PM  

Jangan ingatkan!! Tidak!!

gravatar
Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...
September 28, 2010 at 4:14 PM  

assalam.
hahaha.
sabar ye thahar.
siapkan sume nye oke.
huhuuhu..
C++ ngan pangkalan data aku dah lepas.
animasi pon dah lepas sem 3.
huhuhhu..
:P

gravatar
Thahar said...
September 28, 2010 at 4:30 PM  

Weh.. Best la ko.. Dah lepas.. Kalau aku dgn ko sekali dulu mesti da lepas.. Hehe..

gravatar
Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...
September 28, 2010 at 4:49 PM  

tau pon ko.
hehe.
ade hikmah di sebalik nye sume nih.
:)

gravatar
Thahar said...
September 28, 2010 at 4:52 PM  

Hehe.. Betul tu.. Xpe2..De hikmah..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails