feedburner

Ruangan yang dibina untuk memberi ruang kepadaku yang tak cukup ruang




Lukisan Raya

Labels: ,

Selamat Hari Raya walaupun dah lepas seminggu. Hehe.

Kononnya lukis banyak-banyak nak buat testi. Yalah. Di rumah tiada pengimbas. Jadi lukis dan imbas semuanya di rumah sewa. Tapi bila sudah di rumah, semua serba tak menjadi. Akibatnya semua tak warna dan design tak buat.

Ini lukisannya. Nanti kalau rajin, saya warnalah. Kalau ada yang nak warnakan juga. Nanti saya buat design testi. Hehe..

Photobucket



Photobucket

Photobucket

Photobucket

10 Mengkritik:
gravatar
1jja1912 said...
September 19, 2010 at 11:08 PM  

Wah..cepat kaler..hihih..sekurang-kurangnya pemilik belog ini lebih rajin daripada saya.. T_T

gravatar
Thahar said...
September 19, 2010 at 11:49 PM  

Nanti ada masa saya kaler la. Hehe..

Tak rajin pun. Kalau rajin dah ada design.. =)

gravatar
ana bintu umar said...
September 20, 2010 at 1:49 AM  

cantik5.. lawa lukisan ni.. lawa5..

gravatar
Thahar said...
September 20, 2010 at 1:56 AM  

Haha.. Pe la ko ni asmaq..

gravatar
Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...
September 20, 2010 at 5:00 PM  

assalam.
hebat ah lukisan ko..
smart gle doh!

gravatar
Thahar said...
September 20, 2010 at 5:04 PM  

Biase je 2.. Kebudak-budakan lagi. Hehe..

gravatar
Luqman Al- Hakim Bin Foaad said...
September 21, 2010 at 4:48 PM  

kalo dah smart mcm nih pon ko ckp kebudak2an.
cam ne la ngan aku nye yg mcm kebayi-bayian tuh.
hehehe..
gud luck untuk penghasilan yg lebih baik.
:)

gravatar
Thahar said...
September 21, 2010 at 7:08 PM  

Heheh.. Comel je ayat kebayi-bayian 2.. Hehe..

gravatar
FRESHIE said...
September 24, 2010 at 9:17 PM  

wow. makin comel dan kemas. buat je testi thahar, jgn ckp nanti nanti..

gravatar
Thahar said...
September 24, 2010 at 9:37 PM  

Erk.. Oke2.. Hehe..
Byk nanti, byk hari lak..
=P

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails